ARCHITECTURE

Project:

LBS Mobiliário Headquarters, Freamunde

Date:

January 2008

Status:
Design Development

Client:
LBS Mobiliário

How to exhibit?
This project aims to rehabilitate a building with about 2000 sq. Meters for furniture exhibition. The client is revitalizing its corporative image and one of the assumptions of the project was that this building (its headquarters) gave the tone for the modernization of its stores.
Working with standard materials, the building was involved with a new skin, acquiring the modernity and the contemporary shape needed. We choose to redefine the windows, opening the volume occasionally without preventing the spread of natural light by the characteristics of the coating material.
Inside, the design of the exhibition layouts seeks the for a clear and functional space, emphasizing the sense of path and versatility of the display modules.